PDA

View Full Version : Run a cmg as root?



harryhood
01-28-2006, 11:33 PM
How do you run a cmg as root?

probono
01-30-2006, 02:59 PM
Easy:


# become root
su

# run cmg
/home/knoppix/.zAppRun /home/knoppix/Desktop/my.cmg

Greetings,
probono

harryhood
02-05-2006, 10:14 PM
Great, works fine!

dpeirce
02-18-2006, 04:35 AM
Easier, IMHO, to do
# kdesu konqueror &

Leave konqueror up and then you can run other root CMGs with only a klik (pun intended ^_^).

In faith, Dave
dave@christos.cjb.net, dpeirce@christian.net
Viva Texas

"About that 'love thy neighbor' thing? I meant it -- Love, Jesus."