Results 1 to 3 of 3

Thread: IBM R40 (Centrino) and wireless issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    1

    IBM R40 (Centrino) and wireless issue

    Hi there all ,

    cant get ipw2100 module to install ,

    I keep getting a "device not found" error even though I see the device when doing a lspci ?!

    Any ideas??

    Cheers
    Manx

  2. #2
    Senior Member registered user
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    1,353
    Assuming you are using the lastest Knoppix with ipw2100 support, then you may want to check out the page below which deals with loading the module with modprobe.

    http://ipw2100.sourceforge.net/README.ipw2100

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    3
    It appears the 5-17-2004 version of Knoppix has Centrino driver problems and won't work. The 5-10-2004 version may work. See my other July 6th post in: http://www.knoppix.net/forum/viewtopic.php?t=11459

Similar Threads

  1. Centrino and Knoppix 3.4 05-17-04
    By level in forum Networking
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2004, 02:46 AM
  2. restoring power after boot to centrino wireless card
    By adjt8r in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2004, 12:51 AM
  3. Wireless with Intel Centrino (2100) & Knoppix 3.4
    By headshot_001 in forum Networking
    Replies: 26
    Last Post: 06-08-2004, 05:46 PM
  4. Intel Centrino
    By applecran in forum Hardware & Booting
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2003, 10:43 AM
  5. No sound on my Sony PCG-TR1 Centrino
    By runnersam in forum Laptops
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2003, 07:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •