Results 1 to 4 of 4

Thread: Adding a bash script to you starting up list

  1. #1
    Junior Member registered user
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    12

    Adding a bash script to you starting up list

    How can you add a bash script to you CD when you make the ISO that it autmaticly boots
    Is it possible with the knoppix.sh adding to the CD ?

    tnx

  2. #2
    Junior Member registered user
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    12
    I'm not sure how the knoppix.sh works, but I know that you can add a script to rc5.d. This will run when it switches to runlevel 5, basically everytime you boot into the GUI. The location should be source/KNOPPIX/etc/rc5.d/

    My script is linked back to ../init.d/ to match other distros.

  3. #3
    Junior Member registered user
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    12
    hmmm

    ok, but it needs to start in the text mode (runlevel 2) do I just need to change he rc2.d ?

  4. #4
    Junior Member registered user
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    12
    if that's what runlevel you will be booting into.

Similar Threads

  1. New bash 3.1-1 from unstable causes remaster script to fail
    By tr in forum Customising & Remastering
    Replies: 7
    Last Post: 01-07-2006, 04:15 AM
  2. Starting DSL automaticly without script?
    By karsten in forum Hardware & Booting
    Replies: 5
    Last Post: 09-19-2005, 09:26 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-21-2004, 08:26 PM
  4. Please help with a BASH script!!! PLEASE READ
    By bizarro in forum General Support
    Replies: 7
    Last Post: 10-09-2004, 07:20 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 05-25-2004, 12:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •