Results 1 to 2 of 2

Thread: klik under icewm (with KDE)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    22

    klik under icewm (with KDE)

    Is it possible to use klik under icewm?
    I have KDE installed, but not the KDE desktop.

    Is there a way to tell Firefox how to use klik, or possibly a command line version in beta?

    I know Perl, so I could possibly help on that side.

    Thanks,

    nibl

  2. #2
    Senior Member registered user
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Germany
    Posts
    1,159
    There is both Firefox support and a command line version.

    DIALOG=dialog ~/.klik xvier

    should do it.

    Greetings,
    probono

Similar Threads

  1. IceWM
    By RoyalMail in forum General Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2005, 06:12 PM
  2. Replies: 210
    Last Post: 12-04-2004, 03:04 PM
  3. Use IceWM instead of KDE
    By uraclea2002 in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2004, 01:35 AM
  4. can icewm run openoffice?
    By kscott9 in forum Hdd Install / Debian / Apt
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2004, 04:12 PM
  5. Icewm vs Icewm-gnome?
    By beforewisdom in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2003, 12:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •