Results 1 to 9 of 9

Thread: Error while trying to run any application

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Wisconsin, USA
    Posts
    8

    Error while trying to run any application

    When I try to load several apps using klik, I get the following message:

    "Error while trying to run application."

    I originally got the error in KANOTIX 2005.4 RC17, but I tested it further with KNOPPIX 4.0.1, Kubuntu 5.10 (Breezy Badger), Fedora Core 4, and LLGP. All of them display the error.

    I loaded the KDE games, NetHack, XBill, Armagetron, and Gweled.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    4
    It appears to be an error on the server

    ~/.klik klik://xvier
    This package is not available for installation. Please write a klik recipe and submit it to the developers.
    The error reported by apt-get was: Reading package lists...
    I do not get the error using klik://opera, so there must be something wrong with the recipe builder (Opera is a handmade cmg)

  3. #3
    Administrator Site Admin-
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA
    Posts
    5,441
    ---
    Verifying of md5 checksum and burning a CD at slow speed are important.

  4. #4
    Senior Member registered user
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Germany
    Posts
    1,159
    Fixed :O)

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1

    It seems to be back.

    I am getting the same errors, in particular when running klic from the command line.
    I tried Opera as mentioned by Lews, and it didn't give the error. Everything else does though.

  6. #6
    Senior Member registered user
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Germany
    Posts
    1,159
    fixed again

  7. #7
    Junior Member registered user
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Texas
    Posts
    23
    If someone gets that error on all their klik apps, associate the .cmg files with ~/user/.zAppRun.

    In faith, Dave
    dave@christos.cjb.net, dpeirce@christian.net
    Viva Texas

    God spoke, and BANG! It happened!

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    South Carolina
    Posts
    2

    Re: It seems to be back.

    Quote Originally Posted by peterpiper
    I am getting the same errors, in particular when running klic from the command line.
    I tried Opera as mentioned by Lews, and it didn't give the error. Everything else does though.
    Same here. Will try again this morning...

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    South Carolina
    Posts
    2
    Mmmmk - got klik://privoxy to work this morning. But received the following during compile:

    Feb 22 02:02:09 Privoxy(-1208932672) Fatal error: can't check configuration file '/ramdisk/tmp/app/1/usr/config': No such file or directory

Similar Threads

  1. Help running application please
    By sav.singh in forum Customising & Remastering
    Replies: 0
    Last Post: 02-26-2006, 09:52 AM
  2. How to run an application at bootup??
    By vijirin in forum Customising & Remastering
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2005, 07:04 AM
  3. Application
    By w5uc in forum MS Windows & New to Linux
    Replies: 29
    Last Post: 04-25-2005, 10:23 PM
  4. KDE 3.1.5 panel application icon error
    By totothehero in forum Hdd Install / Debian / Apt
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2004, 04:52 PM
  5. Application autorun
    By sparks40 in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 06-08-2003, 01:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •