Results 1 to 4 of 4

Thread: no vs. computer with knoppix chess?

  1. #1
    Member registered user
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46

    no vs. computer with knoppix chess?

    yesterday i was fiddling around and i came across xboard and when i opened it up i could only play chess against myself and not the computer...needless to say i won :P but why do u suppose the comp doesnt want to face me in mortal combat? lol

  2. #2
    Senior Member registered user
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    205

    Re: no vs. computer with knoppix chess?

    Quote Originally Posted by crazy_monkey108
    yesterday i was fiddling around and i came across xboard and when i opened it up i could only play chess against myself and not the computer...needless to say i won :P but why do u suppose the comp doesnt want to face me in mortal combat? lol
    I just tested this in Knoppix 4.0.2 CD, and if you start xboard from KMenu, you can only play against yourself, but if you start it from Konsole, you can play against computer.

    So start Konsole (one of the icons on the bottom of the screen), write "xboard" and press Enter.

  3. #3
    Member registered user
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46

    thanks

    ok thanks that worked.....already knew where konsole was but thanks anyways

  4. #4
    Member registered user
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46

    broken pipe

    hmmm....now when i play it after the first 2 moves or so it says xboard: Error writing to first chess program: Broken pipe

    whats up?

Similar Threads

  1. Knoppix Chess
    By grandad in forum Games
    Replies: 6
    Last Post: 03-01-2006, 12:46 AM
  2. Computer First Aid Using Knoppix
    By namnemet in forum General Support
    Replies: 9
    Last Post: 12-30-2004, 10:05 AM
  3. knoppix and new computer
    By markleong in forum General Support
    Replies: 11
    Last Post: 02-08-2004, 06:39 PM
  4. Did Knoppix kill my computer?
    By gf in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2003, 12:13 PM
  5. Chess Software over LAN?
    By A. Jorge Garcia in forum General Support
    Replies: 15
    Last Post: 05-25-2003, 07:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


HP ProLiant MicroServer Gen8 G8 G2020T 8GB RAM 4x 1TB HDD 4x 3.5

HP ProLiant MicroServer Gen8 G8 G2020T 8GB RAM 4x 1TB HDD 4x 3.5" 712318-421

$269.99



1U BareMetal pfsense opnsense Router Firewall DNS Server 6x 10GB Ethernet Ports picture

1U BareMetal pfsense opnsense Router Firewall DNS Server 6x 10GB Ethernet Ports

$149.00



Supermicro 1U Server X9DRW-3LN4F+ 2x E5-2680 2.7ghz / 128gb / 8xTrays / 2x 700w picture

Supermicro 1U Server X9DRW-3LN4F+ 2x E5-2680 2.7ghz / 128gb / 8xTrays / 2x 700w

$229.99



1U Supermicro Server 10 Bay 2x Intel Xeon 3.3Ghz 8C 128GB RAM 480GB SSD 2x 10GBE picture

1U Supermicro Server 10 Bay 2x Intel Xeon 3.3Ghz 8C 128GB RAM 480GB SSD 2x 10GBE

$273.00



HP ProLiant MicroServer Gen8 | Intel XEON E3-1220L V2 | 8GB RAM | NO HDD | 4 BAY picture

HP ProLiant MicroServer Gen8 | Intel XEON E3-1220L V2 | 8GB RAM | NO HDD | 4 BAY

$249.99



SuperMicro Mini Server SYS-E300-8D Xeon D-1518 @2.20GHz | 128 GB RAM | 500GB SSD picture

SuperMicro Mini Server SYS-E300-8D Xeon D-1518 @2.20GHz | 128 GB RAM | 500GB SSD

$479.99



Supermicro Server 505-2 Intel 2.4GHz 16GB SYS-5018A-FTN4 - pfSense Compatible picture

Supermicro Server 505-2 Intel 2.4GHz 16GB SYS-5018A-FTN4 - pfSense Compatible

$220.48



HPE ProLiant MicroServer Gen10 AMD Opteron X3216 8GB RAM No HDDs picture

HPE ProLiant MicroServer Gen10 AMD Opteron X3216 8GB RAM No HDDs

$325.00



2U 12 Bay SAS3 SuperMicro Server 6028U-TR4T+ W/ X10DRU-i+ Barebone 12 Caddy RAIL picture

2U 12 Bay SAS3 SuperMicro Server 6028U-TR4T+ W/ X10DRU-i+ Barebone 12 Caddy RAIL

$299.00



1U 20

1U 20" Short Depth Server Firewall PFSense X11SSH-F Xeon 3.5Ghz 32GB RAM NVME

$247.00