Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with http

  1. #1
    Guest

    Problem with http

    Hy all and happy new year. I have a problem, whem i connect with internet explorer 7 my browsing is very slow 5 minuts for open a html page. I dont now why i dont touch my setting is deafult with kaspersky 6.0 if disable the security service my browsing is very fast. My sistem is win xp with 1gb ram and centrino duo can help me?
    Tnx and sorry but my eng is very bad.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    264
    I'm thinking you are using Internet Explorer 7

    is that available for Linux ?
    you might get an answer , but it won't be a pretty one from a Linux user group

    check for adaware, trojans, spyware, virus
    defrag

Similar Threads

  1. Forging HTTP headers
    By ilan1 in forum Networking
    Replies: 1
    Last Post: 02-14-2006, 11:43 PM
  2. HTTP-FUSE Xenoppix
    By suzaki in forum Ideas
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2006, 06:30 AM
  3. [url]http://www.knoppix.net/forum[/url]
    By A. Jorge Garcia in forum The Lounge
    Replies: 10
    Last Post: 12-27-2003, 05:05 PM
  4. [url]http://localhost:631[/url] No Joy...
    By A. Jorge Garcia in forum Hdd Install / Debian / Apt
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2003, 03:34 AM
  5. using [url]http://localhost:631[/url]
    By A. Jorge Garcia in forum Hdd Install / Debian / Apt
    Replies: 8
    Last Post: 10-10-2003, 12:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •