Results 1 to 2 of 2

Thread: Install still not starting even though I created Partitions

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Install still not starting even though I created Partitions

    Can someone please tell me why I'm still getting the Partitioning harddisk for Knoppix after I created the Linux and Swap Partitions already.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Re: Install still not starting even though I created Partiti

    Quote Originally Posted by b0guinet
    Can someone please tell me why I'm still getting the Partitioning harddisk for Knoppix after I created the Linux and Swap Partitions already.
    I've figured out my problem!

    Thank You For Reading!

Similar Threads

  1. mount points for other partitions not created?
    By leniviy in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2009, 09:17 PM
  2. Windows sees Knoppix-created partitions, but only sometimes
    By fergus in forum MS Windows & New to Linux
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2007, 09:30 AM
  3. Boot floppy not created during HD install - not /dev/fd0.
    By bigrobot in forum Hdd Install / Debian / Apt
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2004, 08:51 AM
  4. KDM not starting after hd-install...
    By Rain7 in forum Hdd Install / Debian / Apt
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2004, 06:06 AM
  5. Starting Knoppix after install and login
    By porchy in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2004, 04:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •