Results 1 to 1 of 1

Thread: HDMI issue....

  1. #1
    Senior Member Karibu's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kelowna, BC Canada
    Posts
    157

    HDMI issue....

    HDMI issue with knoppix 6.7.1 on HP Pavilion g6-1b67ca

    I want to connect to my TV (for movie watching from my Laptop) via HDMI cable
    but I have no graphic /sound output from MPlayer.
    I checked HERE and got this terminal output:
    root@Microknoppix:/home/knoppix# aplay -l

    **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
    card 0: Generic [HD-Audio Generic], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
    Subdevices: 1/1
    Subdevice #0: subdevice #0
    card 1: Generic_1 [HD-Audio Generic], device 0: STAC92xx Analog [STAC92xx Analog]
    Subdevices: 1/1
    Subdevice #0: subdevice #0

    root@Microknoppix:/home/knoppix# lspci

    00:00.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Device 1705
    00:01.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Device 9647
    00:14.2 Audio device: Advanced Micro Devices [AMD] Hudson Azalia Controller (rev 01)
    00:01.1 Audio device: ATI Technologies Inc Device 1714
    I also attached a screenshot from
    root@Microknoppix:/home/knoppix# alsamixer

    I have difficulties to interpret and handle the alsamixer window.
    Can somebody help me with that, please?
    Attached Images Attached Images

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •