Results 1 to 4 of 4

Thread: microphone hardly working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    17

    microphone hardly working

    Screenshot from &#50.png










    I've been trying to get skype to hear my voice, but the best i can do is get white noise. I am playing with everything. see attached screenshot
    .
    Last edited by dunnthebum; 01-14-2013 at 02:45 AM.

  2. #2
    Moderator Moderator
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Asheville, NC, USA
    Posts
    528
    If it was mine, I'd start by turning the settings down to far less than 100's to see what's workable - maybe 50? I would think people generally would be unhappy, if they had to have a setting that could not be turned up, so I doubt it should set that high.

    Let us know how it goes...

    Cheers!
    Krishna

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by krishna.murphy View Post
    If it was mine, I'd start by turning the settings down to far less than 100's to see what's workable - maybe 50? I would think people generally would be unhappy, if they had to have a setting that could not be turned up, so I doubt it should set that high.

    Let us know how it goes...

    Cheers!
    Krishna
    not sure what you saying

  4. #4
    Moderator Moderator
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Asheville, NC, USA
    Posts
    528
    In the image, it looked to me like the audio mixer levels were all set very high. This may reflect your attempt to turn up the volume because it wasn't working, but your description of the problem sounded like the amplification/level was set higher than a good working level, and you had a separate problem with signal level going in (e.g. bad cable from mike or a separate control in the bios, etc.)

    Cheers!
    Krishna

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •