Results 1 to 2 of 2

Thread: IPchains ???

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Yep I'm at one
    Posts
    3

    IPchains ???

    Can someone tell me how to configure IPchains working in Knoppix 3.2.
    I have Knoppix loaded on my hdd, but can't seem to get it working/configured.

    Thanks for you help

    Pc

  2. #2
    Senior Member registered user
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    2,479

    Re: IPchains ???

    Quote Originally Posted by LLB34B
    Can someone tell me how to configure IPchains working in Knoppix 3.2.
    I have Knoppix loaded on my hdd, but can't seem to get it working/configured.

    Thanks for you help

    Pc
    Knoppix uses IPtables instead of IPchains you will should use that method. There are several programs you can get with apt-get such as guarddog, firestater and bastille-linux which use IPtables and set up the rules for you.

Similar Threads

  1. return the ipchains: Protocol not available
    By ToWER in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2003, 04:49 PM
  2. ipchains: Protocol not available
    By ToWER in forum Hdd Install / Debian / Apt
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2003, 10:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •