Results 1 to 2 of 2

Thread: Flonix dial-up

  1. #1
    Senior Member registered user
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    UK
    Posts
    107

    Flonix dial-up

    Flonix is one of the most successful small derivatives of Knoppix and build 41 is a masterpiece. So far, I have been unable to dial out with any version. Earlier versions used terminal-mode wvdial with an extremely helpful pop-up commentary - but it didn't work for me. This latest release has an elegantly constructed simplified GUI dialler on the menu. It can find my ttyS0 modem but it only dials the first three digits. What am I doing wrong? Or is this a feature of the entirely unique French telephone system? Should I insert comma pauses to simulate the French system? Where? How? Using the international prefix didn't work. If this version is franco-specific, is it possible to connect via the console? Some considerable further guidance would be appreciated, either way.
    Many thanks,
    OG.

  2. #2
    Senior Member registered user
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    UK
    Posts
    107
    Problem solved. Not sure what's going on, but the following works:
    Placed three commas after the first three digits in the telephone number string; make sure there are no spaces. Either it will work or a message box will appear advising that no connection was made and asking whether one is desired. Answer 'yes' and re-type all the data - this time commas are not required. Just don't forget that COM1 = ttyS0.
    OG.

Similar Threads

  1. Flonix, i'm impressed
    By doudou in forum Customising & Remastering
    Replies: 19
    Last Post: 12-12-2004, 06:53 PM
  2. flonix on Ipod?
    By kbreen in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2004, 08:20 AM
  3. ALS120 and flonix
    By speaker in forum Hardware & Booting
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2004, 07:18 PM
  4. Flonix build22 is out !
    By knouser in forum Customising & Remastering
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2003, 07:35 PM
  5. Flonix, it's really cool !
    By knouser in forum Customising & Remastering
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2003, 10:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


IBM System X3250 M3 Server 8GB RAM Intel Xeon x3440 2.53ghz (NO HDD) picture

IBM System X3250 M3 Server 8GB RAM Intel Xeon x3440 2.53ghz (NO HDD)

$41.99



IBM Power S822 8284-22A 12SFF Power8 3.89GHz 6Core 64GB RAM No HDD Server System picture

IBM Power S822 8284-22A 12SFF Power8 3.89GHz 6Core 64GB RAM No HDD Server System

$359.99



IBM Power S822 8284-22A 12SFF Power8 3.89GHz 6-Core 64GB RAM No Bezel/HDD Server picture

IBM Power S822 8284-22A 12SFF Power8 3.89GHz 6-Core 64GB RAM No Bezel/HDD Server

$279.99



IBM Server System X3100 M4 | Xeon @ 3.10 Ghz | 8GB | 250GB HDD No OS (IG-PC26) picture

IBM Server System X3100 M4 | Xeon @ 3.10 Ghz | 8GB | 250GB HDD No OS (IG-PC26)

$96.01



IBM 7914-AC1 V2 X3550 M4 SERVER V2 picture

IBM 7914-AC1 V2 X3550 M4 SERVER V2

$194.99



IBM System x3550 M3 Dual Intel Xeon X5650 @2.67GHz 32GB RAM No HDD picture

IBM System x3550 M3 Dual Intel Xeon X5650 @2.67GHz 32GB RAM No HDD

$74.50



ibm server z series picture

ibm server z series

$16000.00



IBM Server 3.5

IBM Server 3.5" MAX3147FD HDD 146.8GB 15K 4GB/s FC 40K6823 40K6820 23R1776 FC

$24.99



1U IBM x3550 M5 4 Bay SFF SAS3 Server 2x E5-2683 V3 28 Core 128GB DDR4 2x Tray picture

1U IBM x3550 M5 4 Bay SFF SAS3 Server 2x E5-2683 V3 28 Core 128GB DDR4 2x Tray

$318.00



IBM 5362 Server  System/36 60MB HDD With Manuals  picture

IBM 5362 Server System/36 60MB HDD With Manuals

$7700.00