Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems with 3.3 vs 3.2 New X Server script?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3

    Problems with 3.3 vs 3.2 New X Server script?

    I have noticed that V3.3 will not boot on many PC's. I have had no success booting on either of my 2 PC's, as well I have asked a couple of people to try the new version and they were unable to run V3.3.
    The X Server script seems to be the problem, any workarounds would be appreciated!

    Shane

  2. #2
    Senior Member registered user
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    252
    I experienced some problems too...
    Many of which were solved by adapting bios (acpi stuff,plug-and-play option,irq reservations,etc..)
    Also I encountered with some pc's issues with the UDMA option.
    Also it seems to me ver 3.3 demands more memory and cpu too .

    hope this'll be of any usage to you ,

    greetzzzzz,

  3. #3
    Senior Member registered user
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    106
    Yeah, I could not get a working configuration of X in 3.3 on my laptop, so I had to go back to 3.2 which works fine.

Similar Threads

  1. Web Server Problems
    By wiccaan in forum General Support
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2005, 04:07 AM
  2. Where is the terminal server script located?
    By ahfoo in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2004, 03:05 PM
  3. rc5.d script breaks X-Server
    By sgtdawg in forum Customising & Remastering
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2004, 09:31 PM
  4. radeon script problems
    By helios17 in forum General Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2004, 04:52 PM
  5. x-server problems
    By shimsham in forum General Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2004, 01:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •